Virtuell Överförings Inspektion

Revolutionera Fastighetsbesiktning: Upptäck Vår Virtuella Besiktningstjänst Idag

Utforska ett innovativt sätt att granska fastigheter med vår virtuella besiktningstjänst. På plats genomför en av våra besiktningsmän en noggrann fysisk granskning. Både säljare och köpare har möjlighet att närvara och ställa frågor baserat på besiktningsmannens iakttagelser. Vi erbjuder en smidig lösning där våra erfarna besiktningsmän genomför en grundlig översyn och presenterar resultaten i en utförlig PDF-rapport, kompletterad med en interaktiv 360-graders vy.

Öppna kameran på din telefon

Skanna QR-koden

Få tillgång till den Virtuella Inspektionen

Få resultaten i en PDF-rapport

Effektivitet

Våra inspektionstjänster är enastående med en enkel och bekväm lösning. Du är i goda händer!

01

02

03

Lätt att Använda

Virtualways är en sådan plattform som du enkelt kan få tillgång till via vilken webbläsare som helst.

Ett Rättvist Pris

Virtualways åtar sig att bygga en transparent och rättvis modell för alla.

Detaljerad Rapport

Vi erbjuder en enkel och bekväm lösning, där våra erfarna inspektörer utför en ögoninspektion och levererar resultaten i en detaljerad PDF-rapport.

Redo att börja din besiktning?

Utforska vår innovativa virtuella fastighetsbesiktning med avancerade 360-graders vyer. Upplev en realistisk och interaktiv visning utan att vara fysiskt närvarande.

Tjänster

Att sälja och köpa besiktigade hus är enkelt.

Jag vill sälja

Eftersom varje fastighet är unik kan besiktningsbehoven se olika ut. Det primära målet med en hembesiktning från säljarens perspektiv är att få insikt i fastighetens styrkor och svagheter, vilket gör det möjligt för dem att fatta informerade beslut om prissättning.

Eller

Jag vill köpa

En köpares besiktning ger en opartisk och professionell bedömning av husets skick och status innan köpet är avslutat. Vi hjälper dem genom att erbjuda de bästa husen som redan är besiktigade av oss, vilket säkerställer att inga oväntade kostnader uppstår i framtiden.