Köp med förtroende: Avslöja det verkliga skicket för ditt framtida hem

Varför välja oss

Din inkörsport till transparenta bostadsköp


Att köpa ett hem är en spännande process, men det är viktigt att identifiera eventuella problem innan du tar det stora steget. Vår överlåtelsebesiktning erbjuder en noggrann bedömning av fastighetens skick, vilket ger dig en fördel i förhandlingarna och säkerställer att du uppfyller köpers undersökelsesplikt. Med vår besiktning kan du vara säker på att inga dolda fel kommer att påverka din dolde-fell försäkring i framtiden. Nöj dig inte med överraskningar – välj en besiktning som ger dig kraft.


Våra mest idealiska lösningar

Pålitlig Källa

Vi är stolta över att vara din pålitliga källa för omfattande köparbesiktningar. Vårt engagemang för expertis och professionalism särskiljer oss som en betrodd auktoritet inom branschen.

Noll Provision

Vi är engagerade i att omdefiniera hur du säljer ditt hem. Säg adjö till traditionella provisionssystem som äter upp dina vinster. Med vår innovativa metod erbjuder vi dig en lösning utan någon provision.

Detaljerade Rapporter

Vi är stolta över att leverera inspektionsrapporter som ger dig en tydlig och djupgående förståelse av den egendom du överväger.

Erbjuder Huslistor

Vi förstår att varje stadsdel har sin egen unika charm. Därför är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda huslistor som är organiserade efter specifika områden.

Varför välja oss

Din inkörsport till transparenta bostadsköp med noggrann överlåtelsebesiktning


Med flera års erfarenhet inom bostadsbesiktning har vi den kunskap och expertis som krävs för att ge dig en noggrann och pålitlig bedömning av din fastighet. Vi tror starkt på öppenhet, och vår detaljerade överlåtelsebesiktning ger dig en klar bild av fastighetens skick, så att det inte finns några dolda överraskningar. Vi förstår vikten av köpers undersökelsesplikt och arbetar ständigt för att du ska vara väl informerad och kunna fatta de bästa besluten. Dessutom hjälper vi dig att identifiera potentiella problem som kan påverka din dolde-fell försäkring i framtiden, vilket ger dig trygghet i ditt bostadsköp. Varje kund är unik för oss, och vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. När du väljer oss, väljer du inte bara en besiktningstjänst – du väljer en partner som står vid din sida genom hela bostadsköpsprocessen.


Kontakta oss för mer information