Styrka din försäljning och avslöja ditt hems verkliga potential


Varför välja oss

Vår plattform är 100 % autentisk


Varför lämna något åt slumpen när det gäller överlåtelsebesiktning? Vår pre-listing besiktningstjänst ger dig möjlighet att ta kontroll över din försäljningsresa. Genom att upptäcka och åtgärda potentiella problem i förväg, inklusive att säkerställa att inga dolda fel riskerar att påverka en framtida dolde-fell försäkring, är du bättre rustad att sätta rätt pris och visa upp din fastighets skick. Dessutom hjälper det dig att uppfylla köpers undersökelsesplikt och ingjuta förtroende hos potentiella köpare. Var proaktiv och säkerställ en sömlös och transparent försäljning med vår pålitliga besiktningsexpertis.

Att sälja hem på virtuella sätt är lättare än du tror

Schemalägg din inspektion

Välj ett lämpligt datum och tid för besiktningen. Kontakta vårt team via telefon eller e-post för att boka in ditt inspektionsmöte.


Förberedelse för besiktningsdagen

Se till att alla områden i fastigheten är tillgängliga,

inklusive krypgrunder, vindar och grovkök. Åtgärda

eventuella mindre reparationer eller underhållsuppgifter

för att säkerställa att fastigheten är i bästa skick.

Grundlig dokumentation

Välj ett lämpligt datum och tid för inspektionen. Kontakta vårt team via telefon eller e-post för att boka in ditt inspektionsmöte

Generering av besiktningsrapport

En detaljerad och lättförståelig rapport genereras baserat på inspektionsresultaten. Högkvalitativa bilder åtföljer varje avsnitt i rapporten för att ge visuell kontext.

Fastighetstaxering

Vår inspektör undersöker de yttre komponenterna, inklusive tak, sidospår, fönster och grund, även invändig inspektion och VVS, VVS, elsystem och apparater inspekteras för funktionalitet och säkerhet.

Slutför försäljningen

Ditt proaktiva förhållningssätt till fastighetens skick bidrar till en framgångsrik försäljning. Köpare uppskattar transparensen och ärligheten i ditt tillvägagångssätt.

Prissättning

För försäljning - Flexibla erbjudanden, anpassar sig efter dina behov

Energideklaration

Energideklaration

Energideklarationen visar hur energieffektivt ett hus är och enligt svensk lag ska det finnas en giltig deklaration vid försäljning. Energideklarationen är registrerad hos Bostadsverket och gäller i 10 år.

2495 SEK

Överlåtelsebesiktning

Virtuell besiktning är den centrala delen när det kommer till att köpa hus. Vi erbjuder en omfattande överlåtelsebesiktning av bostadshuset, kompletterad med andra värdefulla funktioner i detta paket. Genom att välja vår tjänst säkerställer du en transparent och grundlig granskning av ditt framtida hem.

8500 SEK

Dolda-fell Försäkring

Dold felförsäkring kan tecknas med olika försäkringsbelopp. Det går även att välja ett Plus-skydd

.

Är du redo att ta det första steget mot en framgångsrik försäljning?

Kontakta vårt team för att schemalägga din pre-listing inspektion.