Våra Tjänster

Hos Virtualways kombinerar vi expertis inom arkitektur, konstruktion och besiktning. Från visionära designlösningar till noggranna kvalitetskontroller, vi säkerställer att ditt byggprojekt överträffar förväntningarna på varje nivå.

Konstruktionsritningar

Letar du efter professionella konstruktionsritningar? Vårt specialiserade team av erfarna konstruktörer erbjuder förstklassig projektering anpassad för alla typer av byggprojekt. Oavsett om det gäller bostäder, kommersiella fastigheter, industribyggnader eller offentliga anläggningar, är vi ditt go-to-val för detaljerade och pålitliga konstruktionslösningar.

3D-Modellering och Visualisering

Dyk ner i 3D-modelleringens dynamiska värld, där kreativa möjligheter är ändlösa. Med våra expert-3D-modelleringstjänster, kan vi omvandla dina idéer till verklighetstrogna visualiseringar. Vi hjälper till att förverkliga dina koncept, skapa slående bilder som suddar ut linjerna mellan dröm och realitet.

Virtuell Renovering

Utforska din fastighets potential med vår virtuella renoveringstjänst. Upplev förändringen utan fysiskt arbete eller ombyggnad. Med hjälp av avancerad digital teknik och kreativ designvisualisering omvandlar vi ditt befintliga utrymme och ger dig en förhandsgranskning av alla möjligheter. Föreställ dig framtidens renovering idag och planera med förtroende.

Fastighetsanalys

När du behöver djupare insikt om din fastighet än vad som finns tillgängligt i detaljplanen och den medföljande beskrivningen, är vi här för att hjälpa till. Vi utför:

  • Solljustimmar: Förstå när och var solljuset når din fastighet.
  • Vindanalys: Mät vindens riktning och styrka för din plats.
  • Dagsljusfaktor: Bedöm hur mycket naturligt ljus din byggnad kan dra nytta av.
  • Analys av Mark och Omgivning: En övergripande bedömning av terräng, flora och omgivande infrastruktur.

För specifika krav som inte redan finns redovisade, utför vi även övriga analyser. Dessa kan inkludera, men är inte begränsade till, undersökningar av potentiellt buller, utsiktsbegränsningar eller andra särskilda miljöfaktorer som kan påverka din fastighet.

Bygglov & Arkitektskiss Tjänster

Planerar du ett bygg- eller renoveringsprojekt? Vårt team specialiserar sig på bygglovshandlingar och arkitektskisser för att göra din byggresa så smidig som möjligt. Med expertis inom bygglovsansökan ser vi till att din dokumentation är korrekt och uppfyller alla kommunala krav. Våra erfarna arkitekter omvandlar dina visioner till detaljerade och godkännandevärda skisser. Starta ditt nästa byggprojekt med oss och säkerställ en smidig övergång från idé till byggstart.

TOMTUTREDNING & MARKEXPLOATERING

Vill du förstå din tomts fulla potential? Behöver du veta hur hög exploatering du kan uppnå eller vilka andra användningsområden din mark har? Vi är experter på tomtanalys och besvarar dessa kritiska frågor åt dig.

Genom att granska aktuella samhällstendenser, studera omgivningens karaktär och gå igenom relevanta översiktsplaner och detaljplaner, kan vi erbjuda insikter och visioner för din fastighet. Våra visualiseringar och situationsplaner ger dig en konkret bild av vad framtiden kan hålla för din mark.

Virtuell Överlåtelsebesiktning

Utforska en ny era av fastighetsbesiktning med vår virtuella överlåtelsebesiktning. Istället för traditionella metoder, erbjuder vi en modern, digital lösning som både sparar tid och ökar bekvämligheten. Våra kvalificerade inspektörer genomför noggranna visuella inspektioner, och du får resultaten direkt levererade i en omfattande PDF-rapport samt en interaktiv 360-graders vy. Stig in i den digitala besiktningsvärlden och upplev fördelarna.